Loppemarkedet 16-17. sept. 2017

Vi tar gjerne i mot lopper til vårt loppemarked som i år finner sted i Stokkehallen helgen 16.- 17. september.

Loppetelefonen er bemannet uke 21-24 ( 22.mai til 16.juni) og uke 33 – 37 ( 14. aug – 14. sept.) Fredag 15. sept. ingen henting, men mulighet for levering direkte i Stokkehallen på ettermiddag. Da kapasiteten til å kjøre og hente ikke er ubegrenset, er vi også glade dersom dere kan komme med lopper til avtalt sted, f.eks. møtes ved vårt loppelager i Stokke.

Tlf til loppetelefon: 93 29 39 38

Får du ikke svar, blir du oppringt når vakthavende har mulighet. Ikke alle har f.eks anledning til å svare mens de er på jobb.

Vi tar i mot hele og komplette ting, og møbler som ikke er for store og uhåndterlige. Tøy, kjøkkenutstyr, sportsutstyr etc  må være rent og helt. Vi tar dessverre ikke i mot hvitevarer, orgler, gamle TVer og PC skjermer, samt leksikon.