SKOLEKORPSETS LOPPEMARKED 14. september Gjennestad

Stokke skolers musikkorps sitt loppemarked  finner i år sted på Gjennestad, veksthus nærmest barnehagen ( vi skal skilte godt ! )  lørdag 14. september. Merk stedet ! Pga forsinkelser i oppussing Stokkehallen kan denne ikke brukes i år. Vi har i år kun salg lørdag, ikke søndag pga manglende lokalitet.

KOM OG GJØR EN GOD HANDEL samtidig som du støtter en god sak, korpset i bygda!

Åpningstid: lørdag 14. sept. kl 10-17. Kantine  med vafler, pølser, kaffe, kaker m.m.

VI TAR GJERNE  I MOT LOPPER !  Loppetelefonen er bemannet ONSDAGER OG TORSDAGER kl 17-20  uke 34 – 37 ( 20. aug – 12. sept.) Vi ønsker fortrinnsvis levering av lopper til Bokemoa skole torsdags ettermiddager 1730 -20 ( dvs 22/8, 29/8, 5/9 og 12/9) da står vi der med henger og fyller opp, og kjører disse videre til lager.

Fredag 13. sept.  mulighet for levering direkte på Gjennestad  på ettermiddagen, etter kl 17.

Tlf til loppetelefon: 93 29 39 38

  • VI TAR GJERNE I MOT: Kjøkkenutstyr, serviser, pynteting, sportsutstyr, klær, gardiner / duker / tekstiler, sko, bøker, leketøy, malerier og lignende, lamper , småelektronikk. Alt må være helt, rent og brukbart.
  • VI TAR DESSVERRE IKKE I MOT: Møbler ( både pga manglende plass og vanskelig salgbart !! ) , leksikon, hvitevarer, gamle pc skjermer/ TVer